RSS

Bazaar Perdana: Musa terima kata dua Pemuda PAS P.Pinang

23 Mar

PEMUDA PAS Pulau Pinang memberi kata dua kepada Datuk Musa Sheikh Fadzir berhubung dakwaan penyelewengan di Bazaar Perdana yang membabitkan 1072 pembeli lot kedai.

Jurucakapnya, Dzulfahmi Abu Bakar berkata, kira-kira 800 peniaga berkenaan adalah Melayu.

“Dia ada dua pilihan, sama ada berdiam diri dan terus menipu Melayu atau dedahkan perkara sebenar di sebalik skandal ini,” ujarnya yang juga Timbalan Lajnah Peguna dan Alam Sekitar, Dewan Pemuda PAS negeri.

Beliau berkata, projek tersebut yang terbengkalai saban tahun seolah-olah menjadi simbol pengkhianatan pemim Umno terhadap Melayu di negara berkenaan jika projek tersebut nyata didalangi oleh pemimpin parti perkauman berkenaan.

Beliau turut menasihatkan Musa supaya menghentikan sandiwara serta memperbodoh Melayu kononnya beliau bersama Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mahu membawa perubahan di negeri berkenaan pada pilihan raya umum ke-13.

Projek terbengkalai itu sebenarnya dimajukan oleh Aseana dan Musa adalah sebahagian dari syarikat pemaju itu.-notakecil

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on March 23, 2012 in Isu Semasa

 

One response to “Bazaar Perdana: Musa terima kata dua Pemuda PAS P.Pinang

 1. Haikal bin Hafiz

  April 8, 2012 at 12:29 am

  Didalam perkara ini saya sebagai warga Pulau Pinang menyatakan sokongan terhadap kenyataan yang diberikan,supaya Dato’ Musa lebih baik duduk diam,setelah mengketedarah duit haram,berkenaan isu memajukan projek tersebut semasa BN menerajui pimpinan Negeri dahulu,beliau juga merupakan perompak besar didalam UMNO
  Tetapi saya sangat hairan kenapa mama mcm ni sanggup nak cakap berkenaan dengan isu-isu yang mana beliau sendiri adalah pencuri,dan orang macam ini nak cakap tentang isu nak menjaga kepentingan orang melayu,sedangkan berapa banyak kontraktor Bumiputra tidak dibayar oleh mereka dan mereka masih ada muka nak cakap tentang isu sebegini.
  Kalau kalahnya BN kerana mereka ini lah orang yang bertanggungjawab akibat kekalahan,sebagai rakyat tak kan kita nak perompak mcm ni jadi pemimpin,dan saya nasihatkan beliau supaya lihatlah apa yang telah beliau lakukan dahulu,kemudian baru bercakap hal yang lain.
  Politik tahi kucing punya mamak!!!!!

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: